fp4Kontakt os:

Aftenskole
Seniorrådet Kerteminde kommune
thumb_seniorrådet
Vi er de 60+ åriges direkte talerør til Kerteminde Kommunes politikere. Byrådet er forpligtet til at høre Seniorrådet om alle forhold, som vedrører alle ældre borgere. Det gælder ikke alene på social- og sundhedsområdet, men også i budgetmæssige, kulturelle, tekniske og miljømæssige s
DH-Kerteminde, Dansk Handicaporganisation
thumb_Dansk Handicaporganisation
Det er dem der har et handicap, der ved hvor skoen trykker, og der skal sættes ind for at afhjælpe det. For at sikre brugerindflydelse og retssikkerhed er der via lovgivningen oprettet to kommunale organer, hvor DH er med som repræsentant for de handicappede borgere.
Handicaprådet Kerteminde kommune
Handicaprådet er et dialog- og høringsforum, der på alle områder arbejder for at skabe lige muligheder for borgere med handicap.
Socialdemokraterne Kerteminde
thumb_download
Et Danmark der står sammen. Hver enkelt af os kan bidrage. Gør vi det, kan vi få et Danmark i vækst.
Diabetesforeningen - Kerteminde Lokalforening
thumb_Diabetes foreningen Kerteminde
Vi er altid parat til at rådgive om diabetes og dele ud af vores erfaringer med sygdommen.
Det konservative Folkeparti
thumb_Det konservative fokeparti
Det enkelte menneske og familien vil altid være udgangspunkt for konservativ politik. Det er det private initiativ, der skaber udvikling, fremgang og velstand. Derfor vil vi fremme frivillige fællesskaber og sikre gode vilkår for virksomheder og iværksætter.