fp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Øvrige

I denne kategori finder du øvrige tilbud, som spænder bredere end de øvrige kategorier og som henvender sig til alle eller flere forskellige slags målgrupper.

Her findes tilbud om folkeoplysning, foreningsstøtte og rådgivning, førstehjælp, hjælp ved mobning, samt jobformidling og socialøkonomiske virksomheder, rådgivning om arbejdsmarkedet, konfliktrådgivning og selvhjælpsgrupper.

Munkebo Kulturhus
thumb_munkebokulturhus
Kulturhuset er et tilbud til alle borgere i kommunen, og det er borgerne selv, der skaber indholdet. Kun fantasien sætter grænser!
Diskotek CAT'Z
thumb_Diskotek CATz
Vi er en forening der arrangerer fire årlige diskoteker for unge og lidt ældre med særlige behov.
Kølstrup Sogneforening
thumb_Kølstrup Sgneforening
Kølstrup Sogneforening er Hundslev, Ladby, Kølstrup og Kertinges områdets beboerforening. Foreningen har til formål at arbejde for at bevare og viderudvikle Kølstrup sogn og det miljø og den kultur der her er repræsenteret.
Soroptimist International Kerteminde
thumb_Soroptimisterne
Soroptimisterne er neutral i partipolitiske og religiøse spørgsmål og fungerer rundt om i verden som NGO'er. Soroptimist International er verdens største kvindeorganisation med repræsentation i FN, hvor vi har taletid.
Kerteminde Havnefest
thumb_Havnefest 3
Første weekend i august afholdes Kertemindes traditionsrige havnefest, med festligt optog gennem Kerteminde By, havneshow i Fiskerihavnens bassin og kroerne skruer op for musikken og skaber den gode hyggelige stemning, som kendetegner Kerteminde Havnefest.
KFUM Spejderne Langeskov
thumb_KFUM Langeskov
Spejderarbejde handler om at lære børn at føle ansvar for sig selv, hinanden og naturen. Gennem spejderarbejdet vil vi gerne lære børnene at danne deres egen mening i et demokratisk samfund. Vi vil gerne lære dem respekt for andre kulturer og for hinanden.
Mesinge forsamlingshus
thumb_Mesinge forsamlingshus
Mesinge forsamlingshus ligger tæt på noget af Danmarks smukkeste natur. Vi bestræber sig på at blive et centralt element i det lokale fritidsliv gennem forskellige aktiviteter. Forsamlingshuset udlejes til private arrangementer.
Rideklubben RIDO
thumb_RIDO
Rideklubben RIDO ligger i skønne omgivelser med udsigt over Kerteminde fjord og Kertinge Nor. RIDO ønsker at fremme interessen for ridesporten særligt blandt børn og unge, ved at øge kendskabet til hestens brug og pleje samt afholde ridekonkurrencer af forskellig art.
Birkende Borger- og kulturhus
thumb_birkendeborger
Vi mener, det er afgørende for lokalsamfundenes overlevelse at der findes lokale samlingssteder, hvor man kan mødes. Vi ønsker at være medvirkende til skabe et sammenhold mellem beboerne i Birkende.
Powered by SobiPro