fp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Øvrige

I denne kategori finder du øvrige tilbud, som spænder bredere end de øvrige kategorier og som henvender sig til alle eller flere forskellige slags målgrupper.

Her findes tilbud om folkeoplysning, foreningsstøtte og rådgivning, førstehjælp, hjælp ved mobning, samt jobformidling og socialøkonomiske virksomheder, rådgivning om arbejdsmarkedet, konfliktrådgivning og selvhjælpsgrupper.

Havelejerforeningen Byfogedløkken
Kolonihaveforening i Kerteminde
Revninge Sogneforening
thumb_Revninge Sogneforening
Foreningen er upolitisk, har til formål at arbejde for at bevare og videreudvikle Revninge by og opland, inden for sognets grænser, og det miljø og den kultur der er repræsenteret her. Foreningen har til hensigt at stå for kulturelle og selskabelige arrangementer, herunder foredrag.
Kerteminde MC
thumb_kerteminde-mc-logo
Klubben er åben for alle og der stilles ikke krav til særlige typer af motorcykler. Vi mødes hver onsdag aften i klubhuset. Klubbens aktiviteter er en blanding af køreture, klubaftener, grillfest, besøg på udstillinger, fødselsdagsfest og julefrokost.
Drigstrup Sognegård
thumb_Drigstrup Sognegård
Drigstrup Sognegård udlejer lokaler i flere størrelser - op til 100 personer. Drigstuåp sognegård ligger smukt med store åbne grønne omgivelser i dejligt landligt område med gode parkeringsmuligheder.
Munkebo Fodslaw
thumb_Munkebo Fodslaw 3
Vores forening lægger vægt på motion, naturoplevelser og socialt samvær. I Fodslaw drejer det sig ikke om at gå hurtigst eller længst, men om at gå i det tempo og på de steder, som passer en bedst.
LINK Kerteminde / En del af Dansk Flygtningehjælp
thumb_LINK
Det frivillige arbejde skal ikke laves for flygtninge og indvandrere, men skal gennemføres sammen med flygtninge og indvandrere. Det skal øge tilliden og nedbryde fordomme om hinanden.
Frimurerlogen Hans Schack
thumb_Frimurerlogen Hans Schack
Frimureriet er en lære for livet, og måske slet ikke så hemmelig som du tror.
Hundestjernen
thumb_hundestjernen
Hundesrjernens formål er at samle hundeinteresserede til at fremme og forbedre civilbefolkningens brug af hunde, samt fremme interessen for hundesport. Vi satser i lige høj grad på begyndere som på eliten! Der trænes i disiplinerne lydighed, agility, spring og rally-o.
Mesinge Sogns Lokalråd
Mesinge Sogns Lokalråd er en forening for borgere, foreninger og virksomheder i det "gamle Mesinge Sogn.
Dalby Forsamlingshus
thumb_Dalby Forsamlingshus
Dalby Forsamlingshus har til formål at virke som møde- og samlingssted for egnens befolkning, bl.a. inden for folkeligt og kulturelt arbejde.
«StartPrevious123NextEnd»
Powered by SobiPro