fp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ældre

I denne kategori finder du tilbud til ældre som for eksempel motions- og sociale aktiviteter og interesseorganisationer.

Hvis du leder efter besøgstjenester så kig under målgruppen ’Socialt udsatte’. Under målgruppen ’Handicap’ finder du også tilbud om besøgsvenner til ældre. Interkulturelle tilbud til ældre findes under målgruppen ’Flygtninge og indvandrere’.

Kerteminde og Omegns Pensionistforening
thumb_pens
Samværet og oplevelserne bliver højt prioriteret når Kerteminde og omegns pensionistforening fastlægger arrangementer
Livskraft i Seniorlivet
thumb_247937_187285867989894_8047851_n
Det er aldrig for sent at komme i gang!
Seniorrådet Kerteminde kommune
thumb_seniorrådet
Vi er de 60+ åriges direkte talerør til Kerteminde Kommunes politikere. Byrådet er forpligtet til at høre Seniorrådet om alle forhold, som vedrører alle ældre borgere. Det gælder ikke alene på social- og sundhedsområdet, men også i budgetmæssige, kulturelle, tekniske og miljømæssige s
Aktivhuset
thumb_aktivhuset
Aktivhuset er det sted, hvor ældre borgere i Kerteminde kommune kan deltage i en række aktiviteter. Aktivhuset tilbyder fflere forskellige aktiviteter - både sociale og fysiske - hvilket medfører et større betydningsfuld liv for ældre.
Ældresagen Kerteminde
thumb_Ældre Sagen
Ældre Sagen er uafhængig af partipolitik, religion og etniske forhold. Vi arbejder for, at alle voksne - uanset alder- skal have retten til at bestemme over egen tilværelse, have et meningsfuldt liv og mulighed for at deltage aktivt i samfundet.
Langeskov Pensionistforening
Vores formål er at samle pensionister i Langeskov og omegn til hyggeligt samvær, bl.a. med bankospil, udflugter og fester med spisning og levende musik. Vi er også behjælpelig med kontakt til de lokale myndigheder.
Dalby Forsamlingshus
thumb_Dalby Forsamlingshus
Dalby Forsamlingshus har til formål at virke som møde- og samlingssted for egnens befolkning, bl.a. inden for folkeligt og kulturelt arbejde.
Onsdagsklubben
Onsdagsklubben er en klub for Kerteminde kommunes pensionister og mødes hver uge fra første onsdag i september til sidste onsdag i marts. Derudover afholder Onsdagsklubben en årlig udflugt.
Metal Senior Kerteminde
thumb_Metal Senior
Metal Senior Kerteminde er en klub der har til formål, at give Faglige Pensionister og efterlønsmodtagere mulighed for at mødes til forskellige aktiviteter i årets løb, såsom kortspil, billard, bankospil, it, snak, udflugter, julefrokoster og meget mere.
Munkebo Ældreidræt
Munkebo Ældreidræt er for seninorer over 60 år. Vi tilbyder gymnastik, badminton, (stav)gang, cykling og petanque. Medlemskab koster 200,- kr. om året, hvor man så kan deltage i Munkebo Ældreidræts arrangementer. Første gang er gratis. Vi er i øjebikket ca. 150 medlemmer.
«StartPrevious12NextEnd»
Powered by SobiPro