fp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bliv frivillig

DER ER MANGE GODE GRUNDE TIL AT BLIVE FRIVILLIG!

Der er altid brug for frivillige kræfter - også dine. Har du lyst til at gøre en forskel og give lidt af dig selv, hjælper vi dig gerne med at finde netop det frivillige job, der matcher dine kompetencer og ønsker.

Som frivillig gør du ikke kun en positiv forskel for andre og for samfundet - du kan også lære noget nyt, udvikle dine kompetencer og udvide dit netværk. Frivilligt arbejde pynter på dit CV og er en unik mulighed for et positivt samvær med andre mennesker og gode oplevelser.  

Mulighederne for at yde en frivillig indsats er mange og forskelligartede i forhold til arbejdsopgaver, målgrupper, tidsforbrug og ansvar. Du kan f.eks  involvere dig i praktiske opgaver, administration, PR og kommunikation, uddannelse, IT, faglige og interessepolitiske opgaver eller i ledelsesopgaver inden for en lang række foreninger, som henvender sig til forskellige sårbare og udsatte borgere.

Kontakt os for at booke en frivilligsamtale 
 
I fanen "Find et frivilligt job" til højre finder du aktuelle frivillige job - og under "Inspiration" kan du læse om det at være frivillig i forskellige foreninger.

Guide til at vælge det rette frivilligjob 
Klik på Frivilligguiden til højre for inspiration til, hvad du kan overveje, når du vælger hvor du vil lægge din frivillige indsats.

God fornøjelse - vi glæder os til at se dig!