fp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Familie & forældre

I denne kategori finder du tilbud til familier og forældre. Her kan du finde tilbud om rådgivning og støtte, samt tilbud om sorggrupper og sociale aktiviteter for hele familien.

Mødrehjælpen Kerteminde
thumb_265179_300936580009175_2046603800_n
Overskuddet af salget i butikken går til Mødrehjælpens generelle arbejde med at rådgive gravide og børnefamilier samt til lokalforeningens egne aktiviteter.
HSP - Fyn
thumb_HSP-FYN
HSP-Fyn er en lokal afdeling af SP-foreningen. Den drives udelukkende af frivillig arbejdskraft. Vores formål er at udbrede kendskabet til særlig sensitivitet og skabe kontakt mellem mennesker med dette karaktertræk på Fyn.
KFUM Spejderne Langeskov
thumb_KFUM Langeskov
Spejderarbejde handler om at lære børn at føle ansvar for sig selv, hinanden og naturen. Gennem spejderarbejdet vil vi gerne lære børnene at danne deres egen mening i et demokratisk samfund. Vi vil gerne lære dem respekt for andre kulturer og for hinanden.
Bedre Psykiatri
thumb_bedrepsyk
BEDRE PSYKIATRI er et tilbud til alle, der kender et menneske med psykisk sygdom. Hvad end det er som forældre, søskende, ven, ægtefælle, barn eller kollega. Vi hjælper dig, så du kan hjælpe dine.
Powered by SobiPro