fp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Børn & Unge

I denne kategori finder du tilbud målrettet børn og unge. Her er både tilbud om rådgivning, væresteder og sorggrupper, samt tilbud om ferier og samvær med voksne. I kategorien findes også tilbud til socialt udsatte og psykisk sårbare børn og unge.

Leder du efter tilbud til grønlandske børn, findes de under kategorien ’Grønland’. Kriminalpræventive tilbud til unge flygtninge og indvandrere findes under kategorien ’Flygtninge og Indvandrere’.

Natteravnene Langeskov
thumb_Natteravnene Langeskov
Bliv Natteravn og vær med til at gøre en synlig forskel!
Red Barnet Kerteminde
thumb_Red Barnet
Som frivillig i Red Barnet kan du deltage i en lang række aktiviteter, som hjælper børn og deres familier. I lokalafdelingen i Kerteminde laver vi bl.a. fritidspas til sportsforeninger mv., børnerettighedsagenter og koncerter.
KFUM Spejderne Langeskov
thumb_KFUM Langeskov
Spejderarbejde handler om at lære børn at føle ansvar for sig selv, hinanden og naturen. Gennem spejderarbejdet vil vi gerne lære børnene at danne deres egen mening i et demokratisk samfund. Vi vil gerne lære dem respekt for andre kulturer og for hinanden.
Frivillige uddannelsesmentorer
thumb_FUM
Frivillige uddannelsesmentorer har til formål at støtte unge mellem 16 og 30 år, der er under uddannelse, og der er potentielt risiko for at de falder ud af uddannelsen. En mentors opgave er at støtte og vejlede den unge - en voksen sparringspartner, der har tid til at lytte og være nærværen
Det danske spejderkorps
thumb_DDS
Det er sjovt at være spejder - Et friere og rigere liv! At være blå spejder, handler om at opleve og skabe kammeratskab i en gruppe, der arrangerer spejderopgaver og afprøver friluftslivet.
Powered by SobiPro