fp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Aktivitetskalender


  

Besøg af Velux Fonden i

Frivilligcenter Kerteminde Kommune.


                                         Den 8 dec. 2017
                                        Kl. 13.00 – 15.00

                                Får vi besøg af Velux Fonden
                                   på Kulturhuset Fjorden
                        Regner Langesvej 1, 5300 Kerteminde

                     Velux

VELUX FONDEN har et særligt uddelingsområde, med støtte til aktive og frivillige ældre der gennemfører aktiviteter, eller indsatser for andre ældre eller andre aldersgrupper. Vi præsenterer dette uddelingsområde ved et møde for de foreninger eller grupper, hvor de frivillige ældre er aktive.

Et af Velux Fondens vigtigste formål er
”at tilskynde og opmuntre ældre mennesker til at gøre en aktiv indsats”

Kom og vær med til en præsentation af ca. en til halvanden times varighed om støtte til den frivillige indsats af ældre over 60 år.

Vi glæder os til at se alle foreninger og frivillige der arbejder med målgruppen.

                                     ALLE ER VELKOMNE

                      Tilmelding senest d. 6/12 kl. 12.00 til:

                            Heidi Ewald på 40551800 eller
                          heidi@frivilligcenterkerteminde.dk

                    velux fonden logo 1              fckl 

 

 

 

 

 

 

Pressemeddelse.

 Månedens forening i November Frivilligcenter Kerteminde   Kommune. 

SENIORHØJSKOLEN I KERTEMINDE


Seniorhøjskolen i Kerteminde startede 1. januar 1995, og har således mere end 20 år på bagen. De første 3 år blev foreningen ledet af et brugerråd, inden man fik organiseret sig med en demokratisk bestyrelse. Bestyrelsen består i dag af 6 personer + den daglige leder, og jeg har hidkaldt formand Helen B. Lund, sekretær Annie Lindekilde samt daglig leder Lisbeth Jensen til en snak om livets gang i højskolen.

Sæsonen starter først i januar og slutter ultimo november. Der er tale om 2 semestre, og i hvert semester afholdes der 12 møder, hvoraf de to af møderne som regel er ud af huset.

                        seniorhøj1

Til daglig holder Seniorhøjskolen til i Kulturhus Fjorden, hvor man flyttede til for 1 år siden.

- Det har været fantastisk at flytte til Kulturhus Fjorden. Vi har 60 medlemmer af foreningen, og det er det højeste jeg kan huske i min tid, siger formand Helen Lund. Vi har dejlig meget plads, og netop en af gevinsterne ved at flytte var muligheden for flere medlemmer, og det er lykkedes, slutter Helen Lund.

- Jeg har som daglig leder ansvaret for vore foredrag, og det er min vurdering af mange af vore medlemmer kigger på indholdet af vore foredrag før de beslutter sig for et medlemskab. Jeg har haft fornøjelsen i mere end 4 år, og synes nu at tiden er inde til at en anden tager over her, og ser det med nye øjne, siger Lisbeth Jensen. Afløseren er fundet – nemlig Elisabeth Møller Løye.

- Vores medlemmer fordeler sig med ca. 2/3 kvinder og 1/3 mænd. Vi har haft mere end 800 foredragsholdere, og tæt på 2000 medlemmer har været igennem højskolen. Vi slutter hvert semester med en fest, hvor alle får opgaver og bidrager til underholdning, siger kasserer Annie Lindekilde.

                        seniorhøj2

For Annie og Lisbeth har seniorhøjskolen været en fantastisk måde at få fællesskab og nye netværk, idet de begge er flyttet til Kerteminde inden for de sidste 5 år. For den garvede Kerteminder Helen Lund er budskabet det samme. Jeg får så megen glæde og inspiration til vore møder, og det er fantastisk at møde alle de dejlige mennesker, udtrykker hun.


Jens Gantriis

 fckl

  

 

Hjertestarter på Kulturhus fjorden.

Til information er der nu installeret en udendørs hjertestarter på Kulturhuset fjorden.

Hjertestarteren er sat op ved hovedindgangen.

 

            Hjertestarterkulturhus